Opinie

Aneta Saj
Aneta Saj
2022-01-14
Zweryfikowana
Anna Zielińska
Anna Zielińska
2021-12-27
Zweryfikowana
Firma bardzo solidna, szczerze polecam, szczególnie pana Łukasza który służy pomocą w każdej chwili i bardzo szybko pomaga wyjść z długów. Bardzo dziękuję za pomoc i wsparcie
Amanda Białek
Amanda Białek
2021-12-15
Zweryfikowana
Świetna obsługa i indywidualne podejście do klienta. Polecam współpracę z Panem Dariuszem Iwaniukiem - pełen profesjonalizm i gotowość do pomocy na każdym etapie składania wniosku. Współpraca zakończona powodzeniem, jestem bardzo zadowolona z usług firmy.
Rafał Żak
Rafał Żak
2021-12-10
Zweryfikowana
Agnieszka Preis
Agnieszka Preis
2021-12-08
Zweryfikowana
Firma godna zaufania, szczerze polecam w każdym calu, szczególnie Pana Dariusza Iwaniuk który pomógł skonsolidować chwilówki, które były dla mnie bardzo dużym obciążeniem. Dziękuję bardzo za stoicki spokój, cierpliwość, szczerość, wsparcie. Jestem bardzo wdzięczna. Pomoc na najwyższym poziomie! Dziękuję. Polecam!!!!
Marta D.
Marta D.
2021-11-19
Zweryfikowana
Jestem pod wrażeniem skuteczności firmy a zwłaszcza Pana Dariusza Iwaniuk. Mega profesjonalizm. Dziękuję za pomoc.
Witek
Witek
2021-11-18
Zweryfikowana
Wielkie dzięki Panu Dariuszowi Iwaniukowi. Dzięki Panu nie muszę myśleć czy wystarczy mi do pierwszego i skończyłem z tymi chwilówkami. Teraz wiem że żyje i mogę coś odłożyć. Polecam warto się się do nich odezwać 🙂
Natalia B
Natalia B
2021-11-16
Zweryfikowana
Szczerze polecam firmę jak i Pana Piotra Spychalskiego .Pomógł mi wyjść z pętli chwilówek, doradził dobrym słowem. Jest bardzo profesjonalny a przede wszystkim cierpliwy , potrafił podnieść na duchu .Przez głupotę wplatałam sie w pętle chwilówek do tego stopnia ze nie widziałam już żadnego światełka w tunelu ponieważ windykacja pukała już do drzwi . Dzięki pomocy Pana Piotra udało się spłacić zadłużenie i uzyskać kredyt w banku z niskim oprocentowaniem . Teraz już mogę słać spokojnie . Mam nadzieję, że nigdy więcej nie będę musiała szukać pomocy w tym temacie, lecz będę wiedziała na przyszłość gdzie wrócić :) Polecam firmę z czystym sumieniem a efekt współpracy przerósł nawet moje oczekiwania.
Sylwia Struk
Sylwia Struk
2021-11-16
Zweryfikowana
Super obsługa. Wszystko załatwione bardzo sprawnie i profesjonalnie. Polecam.
Sylwester Świętowicz
Sylwester Świętowicz
2021-11-15
Zweryfikowana
Witam serdecznie na wstępie bardzo chcę podziękować panu dariuszowi iwaniuk za bardzo solidną i rzetelną pomoc dzięki nie mu odzyskalem drugie życie polecam bardzo firma znakomita bardzo pomagają i u nich nie ma że się nie da da się tylko trzeba z nimi współpracować za mało gwiazdek dałbym więcej. Bardzo polecam nie zawiodą a pomogą pozdrawiam

Marysia


Skuteczna i szybka pomoc. Profesjonalizm w każdym calu. Rozwianie wątpliwości odnośnie zaciągnięcia kredytu. Miła obsługa.

Natalia


Miałam problem z dużym zadłużeniem, ale dzięki pomocy pana Rafała Doroszczuka, wyszłam cało z tej sytuacji. Pan Rafał podszedł do sprawy w bardzo profesjonalnie i jestem zadowolona że wybrałam Finanse dla Ciebie.

Kasia


Zdecydowanie polecam. Bardzo rzetelna firma. Cała firma zachowują szacunek do klienta i nie są przesadnie nachalni. Nie mogę o nich powiedzieć złego słowa. Szybki i wygodny sposób na uzyskanie dodatkowe gotówki w awaryjnych sytuacjach. Polecam bo widzę same plusy

Gośka


Wielkie podziękowania dla Pana Artura Horbaczewskiego za to że pozwolił mi na nowo uwierzyć że zycie może być piękne naprawdę byłam w bardzo ciężkiej sytuacji wpadłam w pętle chwilówek z których sama bym nie dała rady wyjść ale dzięki pomocy Pana Artura już wyszłam na prostą Wielki szacunek i serdeczne podziękowania.

Kalina


Bardzo dziękuję za pomoc! A szczególnie panu Arkadiuszowi za pełen profesjonalizm i stały kontakt! Myślałam, że jestem w sytuacji bez wyjścia, a jednak się udało. Bardzo fachowe podejście, minimum formalności. Polecam z całego serca i bardzo dziękuję jeszcze raz za pomoc i zaangażowanie.

Bożena


Serdecznie podziękowania dla Pana Daniela Orackiego za pomoc i wyciągnięcie mnie z beznadziejnej, jak dla mnie, sytuacji. Profesjonalizm i błyskawiczne działanie Pana Daniela pozwoliły mi wyjść z pętli i przywróciły wiarę w to że nie ma sytuacji bez wyjścia. Szczerze polecam Pana Daniela to w 100% specjalista od spraw beznadziejnych. Ogromne podziękowania dla Pana i zespołu.;)

P


Zastanawiałem się czy te opinie nie są przesadzone ale teraz już wiem że nie. Chciałem spłacić wszystkie chwilówki i mieć jedną ratę. Dzięki profesjonalizmowi Pana Arkadiusza Buczka jest w stanie normalnie funkcjonować.Dziękuję serdecznie!!!

RT


Na 100% mogę polecić Pana Dariusz Iwaniuka. Otrzymałem szybką i dyskretną pomoc. Zalazł konkretne rozwiązanie dla mojej sytuacji. Dziękuje i jeszcze raz polecam.

Oliwia


Przez chwilówki wpadłam w pętle zadłużenia. Spłacanie chwilówki chwilówką spowodowało tylko i wyłącznie powiększenie moich zobowiązań. Pan Rafał Doroszczuk pomógł szybko i przedewstrzystkim skutecznie.

Anita


Godna zaufania firma i pelen profesjonalizm. Bardzo duza wiedza ktora dysponuje Pan Michał pozwolila mi skonsolidowac wszystkie moje chwilowki i kredyty w jedna rate. Jesli ktos sie wacha czy pomoga to mogę zapewnic ze pomoga

Patryk


Ciesze sie ze udalo mi się trafic na ta firme i Pana Rafała Doroszczuka. Nie moglem juz spac i zyc bo te chwilowki ciagle wisialy na mnie. teraz moge juz odethnac bo mam jedna rate zamiast 6!!

E.K.


Myślałam że te opinie które tu piszą są przesadzone ale po tym jak Pan Artur pomógł mi z chwilówkami to mogę się podpisać obiema rękami. Współpraca była bezproblemowa i każde pytanie nie pozostało bez odpowiedzi. Brawa za profesjonalizm i podejście

Filip


WIELKIE dzięki za wyciągnięcie mnie ze spirali długów. Pan Karol Żubrowski pomógł mi w sytuacji bez wyjścia. Profesjonalizm i szybkość działania pełne podziwu.

Anna J.


Bardzo duża wiedza i doświadczenie Pana Horbaczewskiego pomogły wyratować mnie po tym jak dostałam 2 decyzje negatywne

Patrycja Z.


Przeogromne podziękowania dla pana Rafała Doroszczuka. Nie mogę się nadziwić jak się udało mi pomóc bo sytuacja była dla mnie beznadziejna. Dzięki panu Rafałowi mogę pożegnać chwilówki

Asia


Wszystko poszło szybko i sprawnie. Pan Karol Wojda znalazł dla mnie rozwiązanie kiedy windykatorzy nie dawali mi spokoju. Dziękuję bardzo Panu i całej firmie

……..


Panie Karolu, bardzo dziękuję za pomoc! Współpracę oceniam 10/10

Darek


Kilka miesięcy czasu nie mogłem znaleźć rozwiązania dla siebie. Jestem bardzo zadowolony,ze znalazłem kogoś kto znalazł mi rozwiązanie. Pan Rafał Doroszczuk poradził sobie z moimi problemami i wyprowadził mnie na prostą

AC


Przez chwilówki dostałam decyzje negatywne w 3 bankach ale po trafieniu pod opiekę Pana Karola Żubrowskiego zostałam uratowana. Z pewnością będę polecał Pana Michała i Finanse dla Ciebie

Nikola


Jeśli masz problemy z dużym zadłużeniem to polecam Pana Rafała Doroszczuka. Pełen profesjonalizm od początku do końca. Bałam się że nie wyjdę ze spirali długów i zaraz zajmie się mną komornik. Naszczęście dzięki panu Rafałowi Doroszczukowi to nie jest już problemem. SUPER SUPER SUPER!!!
Złóż wniosek